Uw vloer vraagt om een vakvrouw/man!

Uw vloeren worden intensief gebruikt. De hele dag door lopen er mensen overheen, vaak met schoenen die ook buiten geweest zijn. Daarom wordt de vloer sneller vies dan andere oppervlakken, maar is dat meestal niet goed zichtbaar. Het is erg belangrijk dat uw vloeren goed onderhouden worden, met de juiste, dagelijkse schoonmaak aanpak. Zo voorkomt u dat vuil zich verspreidt naar andere ruimtes.

Uwschoonmaker is dé specialist op het gebied van dagelijks vloeronderhoud. Omdat we onze kennis bijhouden op het gebied van nieuwe vloermaterialen en de juiste schoonmaak aanpak, bent u er zeker van dat uw vloer hygiënisch schoon en netjes blijft. Benieuwd wat uw vloer aan onderhoud vraagt? Vraag het aan Uwschoonmaker!

Uwschoonmaker is...

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. Gemaakte afspraken komen we altijd na. We behandelen uw ruimtes en spullen met de grootste mogelijke zorg.

Flexibel

U kunt van ons op aan op die dagen dat u onze hulp nodig heeft. We passen ons aan aan uw wensen. En we zetten altijd graag een stapje extra als dat nodig is.

Deskundig

Wij weten waar we het over hebben. Specialistische reiniging is ons vakgebied. We blijven op de hoogte van de laatste kneepjes van ons vak.

Benieuwd naar ons werk?

Schoonmaken is onze passie. Maar misschien niet die van u. Wij begrijpen dit en nemen u graag deze zorg uit handen. Kunt u wel wat professionele hulp gebruiken voor het schoonmaken van al uw bedrijfsruimtes? Neem dan contact op en we maken graag een passende offerte op maat.

Vraag uw scherpe offerte aan

Always deliver more than expected!

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat.