UwSchoonmaker, uw partner bij iedere schoonmaakklus!

Bent u op zoek naar een echt betrouwbare en professionele partner voor al uw schoonmaakwerk? Dan zit u goed met UwSchoonmaker. Want niet alleen staan we bekend om onze deskundigheid binnen onze branche, we kijken ook altijd waar we een stapje extra kunnen doen. Onze huidige klanten zijn erg blij met ons! Het team van UwSchoonmaker past zich flexibel aan aan uw wensen zodat u altijd kunt genieten van een (glas)helder resultaat.

Offerte

Wij werken voor

Maak kennis met UwSchoonmaker!

Uwschoonmaker staat onder deskundige leiding van Renalda de Ridder. Al meer dan 25 jaar is ze, met veel enthousiasme, werkzaam binnen de schoonmaakbranche. Inmiddels heeft Renalda een klein, maar gekwalificeerd team om haar heen die overal inzetbaar is voor groot en klein schoonmaakwerk. Het gehele team blijft, middels diverse opleidingen, op de hoogte van de laatste kneepjes van het vak. Zo kunt u erop vertrouwen dat u de juiste mensen krijgt voor het reinigen van al uw (werk)ruimtes.

Het team van Uwschoonmaker staat 7 dagen per week voor u klaar om in te springen binnen diverse sectoren.
Of u nu hulp nodig heeft bij het schoonhouden van uw bedrijfsruimtes, professionele keuken, campingsanitair of recreatiewoning, wij zijn van alle markten thuis! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en u krijgt een duidelijk en (kraak)helder advies op maat.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Uwschoonmaker is...

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. Gemaakte afspraken komen we altijd na. We behandelen uw ruimtes en spullen met de grootste mogelijke zorg.

Flexibel

U kunt van ons op aan op die dagen dat u onze hulp nodig heeft. We passen ons aan aan uw wensen. En we zetten altijd graag een stapje extra als dat nodig is.

Deskundig

Wij weten waar we het over hebben. Specialistische reiniging is ons vakgebied. We blijven op de hoogte van de laatste kneepjes van ons vak.

Benieuwd naar ons werk?

Schoonmaken is onze passie. Maar misschien niet die van u. Wij begrijpen dit en nemen u graag deze zorg uit handen.
Kunt u wel wat professionele hulp gebruiken voor het schoonmaken van al uw bedrijfsruimtes?
Neem dan contact op en we maken graag een passende offerte op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat.