Mijn naam is Renalda de Ridder, oprichter van Uwschoonmaker.

Al ruim 25 jaar werkzaam in de schoonmaak en elke dag is het nog steeds het mooiste beroep dat er is.

Mensen een schone (kantoor) werkplek geven, gasten in de recreatie een warm welkom te heten door te zorgen voor een fris huis waarin alle puntjes op de i gezet zijn door ons team. In de horeca bijspringen als er gasten komen terwijl we nog bezig zijn de zaak klaar te zetten voor hopelijk een mooie dag. Bij een particulier helpen in de huishouding waar nodig, dit kan ook incidenteel plaatsvinden.  

In al deze jaren en met zoveel verschillende mensen gewerkt te hebben durven wij met zekerheid te zeggen dat kwaliteit altijd voorop het wensenlijstje van de klant staat.

Een goede schoonmaak begint en eindigt met goede communicatie, duidelijke afspraken en het afleveren van constante kwaliteit. Dit kunnen wij leveren omdat Uwschoonmaker staat voor haar woord en de gemaakte afspraken nakomt. Ik ben elke dag zelf aanwezig/ bereikbaar hierdoor zijn de lijntjes erg kort. Flexibel inzetbaar voor extra werkzaamheden in overleg.

Schoonmaak is ontzorgen zodat u er geen omkijken naar heeft. Inzicht hebben in extra werk wat gedaan kan worden en altijd die puntjes op de i zetten. Ons team staat dan ook met veel plezier 7 dagen per week voor al uw schoonmaakwerkzaamheden voor u klaar.

Er wordt gewerkt met de microvezel methode wat inhoudt dat er minder met zware schoonmaakmiddelen gewerkt dient te worden waardoor het minder milieubelastend en zachter voor uw interieur is.

Opdrachten bestaan onder andere uit:

  • Schoonmaak recreatie en-of privéwoningen
  • Kantoor schoonmaak
  • Horeca schoonmaak
  • Opleveren woning of bedrijfsruimte voor verkoop/ verhuur
  • Housekeeping in hotels

Wij leveren voor de recreatie bed- en handlinnen op verzoek, tevens verschillende soorten welkomstpakketjes. Voor kantoor of horeca kunnen wij alle benodigde schoonmaakmiddelen en materialen uitleveren, denkt u hierbij aan de handzeep, papieren handdoekjes, toiletpapier, torkrollen etc.


Referenties zijn indien gewenst op te vragen, VOG kan overlegd worden.

In bezit van VCA-basis certificaat.