Houden van het schoonmaakvak!

Al ruim 25 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche en het op deze dag nog met net zoveel plezier doen als de dag dat ik ermee begon. Waar ligt dat aan?

Het werk naar tevredenheid van de opdrachtgever achterlaten. Dit kan in veel verschillende uitvoeringen zijn, ik hou van werken in de recreatie waarin je gasten een warm welkom geeft als ze aan kunnen komen in een woning of appartement waar ze niks meer hoeven te doen behalve een kopje koffie inschenken en even kunnen bijkomen van de, meestal lange, reis.
Een woning waar de bedden opgemaakt zijn, een frisse keuken met schone inventaris staan en sanitair wat blinkt.. Een heerlijk begin van je weekendje weg.

Een project bij bv een fabrieksterrein waar je naast de reguliere kantoren ook verantwoordelijk bent voor de tijdelijke bouwketen waarin zich extra kantoren bevinden, sanitair en de grote kantine. Ook deze onderhoud ik graag.

Bij verschillende zorglocaties waar je vooral met minder valide mensen te maken hebt en daar naast je werk goed doen, ook een extra stukje service verleent door tijd te nemen voor een praatje, even helpt met de schoenen aantrekken of ze dat kopje koffie inschenken.

Ik werk met ziel en zaligheid en zal altijd streven om het beste uit mezelf te halen met een glimlach en een vriendelijk woord voor iedereen die ik mag ontmoeten tijdens mijn werkdag. Niet altijd op de klok kijken en soms ook bereid zijn om nog net even dat extra beetje werk af te maken.

Het leukste aan mijn werk? Verschil maken voor andere mensen.. Een schone werkplek of woonomgeving creƫren.